28 Mart 2017 Salı

AFŞİN'DE KOSGEB GİRİŞİMCİLİK KURSU AÇILIYOR…

Yayın Tarih: 31.08.2015 / Okunma Sayısı: 1442

Kahramanmaraş İŞKUR İl Müdürlüğü, KOSGEB ve Afşin Belediye Başkanlığı işbirliğiyle, 07 Eylül 2015 tarihinde, Afşin’de, işsiz girişimci adaylarına yönelik, ücretsiz “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” kursu düzenlenecek.

Kahramanmaraş İŞKUR İl Müdürlüğü, KOSGEB ve Afşin Belediye Başkanlığı işbirliğiyle düzenlenecek olan Kurslar 10 gün sürecek ve toplamda 70 saat kurs verilecek.  Afşin İŞKUR Bürosu Kursun Afşin Ticaret ve Sanayi Odasında yapılacağını Başvuruların başladığını, 02 Eylül 2015 tarihinde de başvuruların son bulacağını belirtti.

Başvuruların Afşin Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Afşin İŞKUR bürosuna bizzat yapılması gerektiği bildirildi.