30 Mart 2017 Perşembe

AFŞİNDE KANSERE KARŞI FARKINDALIK…

Yayın Tarih: 16.01.2017 / Okunma Sayısı: 120

Afşin Belediyesinin ev sahipliğinde, ilçemiz’de Kahramanmaraş İl Halk Sağlığı Müdürlüğü, Afşin Belediyesi ve Afşin Toplum Sağlığı Başkanlığı KETEM Birimi tarafından Rahim Ağzı, Bağırsak ve Meme Kanserine yönelik farkındalık programı düzenlenecek.

İnat, Sağlıklı Hayat" sloganı ile düzenlenecek olan Programa ilişkin bilgi veren Afşin Toplum Sağlığı Başkanlığı Doktorlarından Merve Bahar, Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) tarafından Afşin Belediye Başkanlığının katkılarıyla bir Kansere karşı Farkındalık Programı tertip ediyoruz. Son zamanlarda sık görülen Rahim Ağzı, Bağırsak ve Meme Kanserine yönelik bilgilendirmelerde bulunacağımız programımıza Çocuklara ve Bayanlara yönelik olacak. Programda KETEM olarak hazırladığımız Kansere yönelik bilgilendirmelerin ardından Tiyatro gösterisi, Palyaço gösterileri ve Bayanlara özel hediye çekilişleri olacak dedi.

Toplum yararına her faaliyeti desteklediklerini belirten Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ise, Afşin Belediyesi tarafından desteklenen ve KETEM tarafından hazırlanan "Kansere İnat, Sağlıklı Hayat" sloganıyla düzenlenen Kansere İnat Farkındalık Eğitimi programına tüm hemşerilerimizi bekliyoruz dedi.

Bayanlara ve Çocuklara Özel düzenlenecek olan Program 18 Ocak 2017 Çarşamba günü saat 13.30 da Afşin Belediye Düğün ve Konferans Salonunda düzenlenecek.