28 Mart 2017 Salı

E-BELEDİYE AFŞİN…

Yayın Tarih: 08.02.2017 / Okunma Sayısı: 124

Afşin Belediyesi vatandaşlarımıza kaliteli hizmet sunmak için teknolojik çözümler üretmeye devam ediyor.

E- belediyecilik alanında ilklere imza atan Afşin Belediyesi her alanda vatandaşın işini kolaylaştırmak için çalışmalarına her geçen gün bir yenisini eklemeye devam ediyor.

Vatandaşa daha hızlı ve etkin hizmet sunmak için teknolojiyi hizmete dönüştüren Afşin Belediyesi birçok yeniliği de Türkiye'de ilk uygulayan belediye oldu. E-İmar takip te olduğu gibi şimdide Kahramanmaraş’ın örnek bir ilçesi olma yolunda hızla ilerlemesini sağlayan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven;

"Vatandaşlarımızı teknolojinin tüm imkânlarıyla buluşturmaya gayret ediyoruz. Halkımızın belediyeye en kolay şekilde ulaşabilmesi ve daha iyi hizmet alabilmesi için çağımızın getirdiği teknolojik imkânları kullanıyoruz. Teknolojide en son hangi yenilik varsa bundan Afşinli vatandaşlarımız yararlanmalı. Bunun içinde elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret ediyoruz. Vatandaşların hizmetlerimize ilgisi de bizi ayrıca memnun ediyor. E-belediye hizmetlerimizi yanı sıra, göreve geldiğimiz süre içerisinde imar takip sistemi ile Türkiye de bir ilke imza atmıştık. Yine aynı şekilde e-devlet kapısında da yerimizi alarak bölgemizde ilklere imza atmıştık. Şimdi ise e-belediye hizmetlerimiz ile vatandaşlarımızın evlerinden çıkmadan, emlak borçlarını, beyanlarını, ilan reklam verilerini, genel tahakkuk beyanları ve kira beyanlarını kolaylıkla takip edebilecekleri bir hizmeti hemşerilerimizle buluşturmanın heyecanı paylaşıyorum. Afşin’imizin belediyecilik anlamında üzerimize düşen tüm görevleri yaparak daha güzel yerlere getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyor ve edeceğiz de" dedi.